öppna ögonen EU, SNÄLLA!!!

Jaha, nu är det en ny lag i Rumänien som säger att det är okej att börja massavliva de gatuhundar och övriga djur utan hem på rumänska gator. Det är inte heller några humana avlivningar det handlar om, en spruta med en överdos, vad e det? Nej nej, slakt och djurplågeri ska det va, gärna svält också. Tur att landet är med i EU då, de kan väl stoppa det.....ELLER?????? Nej, EU tittar väl åt andra hållet just då.
Det är ju synd bara att de inte förstår att det inte hjälper att försöka avliva alla gatuhundar eftersom de förökar sig i samma takt som de dör. Varför inte kastrera dem istället och hindra dem att bli fler och fler, eller åtminstone avliva dem på ett humant sätt, räcker det inte att deras liv redan är ett rent helvete ute på gatorna?
Hur fan kan man sova om nätterna när man massdödat gatuhundar och katter genom att slänga dem levande i en sopbil (där de sedan mosas till döds), men jag vet inte om det beror på okunskap, dumhet eller vart i världen man växer upp eftersom vissa inte har en gnutta empati för djuren eller ens förståelse för att de faktiskt har känsel och kan känna smärta. Vissa har inte gått framåt i utvecklingen överhuvudtaget sen typ medeltiden, de har stannat av liksom.....men kom igen, häng med i all forksning som görs och ändra er äckliga djursyn.
Fan vad trött jag blir på allt.

Nåväl, jag kanske har typ 1.025 läsare, men ändå, gå in på länken nedan, läs, se bilder och förundras av djursynen i Rumänien. OBS! SIC!! Är du känslig gå inte in på sidan "OMG.......", det lär finnas hemska bilder och info där (jag har inte kollat än, måste bli lite mentalt stabil först)
Sprid gärna hemsidan vidare!

http://www.esdaw.eu/


Kommentarer
Postat av: Julia

Det är så jävla hemskt och oförståeligt att man fortfarande kan behandla djur på det här sättet -__-

2011-03-04 @ 10:48:50
URL: http://betweentheminds.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tycker vi åker ner till Rumänien och slänger alla djurplågare i en sopbil, så dem får se hur det känns att bli levande mosade. Sopor!

2011-03-04 @ 19:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0